Meeldib
5
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
400 ghakkliha
-
1värske porgand
-
1punane sibul
-
1küüslauguküüs
-
1 slõli
-
1 slhakklihamaitsesegu
-
soola
-
purustatud musta pipart
-
1 dlpunaseid läätsi
-
2.5 dlvett
-
1 purk(200 g) passeeritud tomateid
- Peale:
-
peterselli
Valmistamisjuhend
Pese ja koori porgand ning lõika kuubikuteks. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Kuumuta pannil õli ja lisa hakklihamaitsesegu. Lisa aedviljad ja sega nii kaua, kuni aedviljad on pisut pehmenenud. Lisa väikeste tükkidena hakkliha. Sega, kuni hakkliha on küpsenud ja hakkab värvi muutma. Maitsesta soola ja pipraga.
Loputa läätsed ja lisa koos vee ja tomatiga hakklihasegule. Keeda umbes 15 minutit, kuni läätsed on pehmed. Vajadusel lisa vett. Raputa peale peterselli.