Kiire hakklihapada
Meeldib
5 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab teravilja, Sisaldab veiseliha, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Veiseliha, Pearoog

Kiire hakklihapada

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    hakkliha
  • 1
    värske porgand
  • 1
    punane sibul
  • 1
    küüslauguküüs
  • 1 sl
    õli
  • 1 sl
    hakklihamaitsesegu
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 1 dl
    punaseid läätsi
  • 2.5 dl
    vett
  • 1 purk
    (200 g) passeeritud tomateid
  • Peale:
  • peterselli
 

Valmistamisjuhend

Pese ja koori porgand ning lõika kuubikuteks. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüs. Kuumuta pannil õli ja lisa hakklihamaitsesegu. Lisa aedviljad ja sega nii kaua, kuni aedviljad on pisut pehmenenud. Lisa väikeste tükkidena hakkliha. Sega, kuni hakkliha on küpsenud ja hakkab värvi muutma. Maitsesta soola ja pipraga.

Loputa läätsed ja lisa koos vee ja tomatiga hakklihasegule. Keeda umbes 15 minutit, kuni läätsed on pehmed. Vajadusel lisa vett. Raputa peale peterselli.