Karri-lillkapsasupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Aasia

Karri-lillkapsasupp

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1
    lillkapsas (u 600 g)
  • 2 sl
    õli (küpsetamiseks)
  • 0.2 tl
    soola
  • 1 sl
    õli (kuumutamiseks)
  • 3
    sibulat
  • 1 tl
    karrit
  • 1 l
    vett
  • 1
    köögivilja- või kanapuljongikuubik
  • 0.5 dl
    peterselli
 

Valmistamisjuhend

Pese ja tükelda lillkapsas. Sega õlis, kuhu on lisatud soola. Küpseta õisikuid ahjus 200 kraadi juures umbes 20 minutit, kuni need on kergelt värvi muutnud. Koori ja viiluta sibulad. Kuumuta 1 sl õli potis ning hauta sibulaid mõõdukal kuumusel umbes 5 minutit. Lisa karri ja sega. Lisa potti küpsetatud lillkapsas, vesi ja puljongikuubik. Keeda tasasel tulel, kuni köögiviljad on pehmed. Püreesta. Soovi korral jäta mõned õisikud kaunistamiseks. Maitsesta veel hakitud peterselliga ning serveeri. Mõned puljongikuubikud sisaldavad teravilja. Vajadusel kontrolli pakendilt gluteenisisaldust.