Kanapitsa
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Munavaba, Suvi, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Lastepidu, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab linnuliha, Linnuliha, Itaalia, Eelroog, Pearoog

Kanapitsa

4 tükki
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 dl
    vett
  • 1 tl
    kuivpärmi
  • 2.5 dl
    nisujahu
  • 0.5 tl
    suhkrut
  • 0.2 tl
    soola
  • Kate:
  • 300 g
    kanafileed
  • 0.5 dl
    tšilliketšupit
  • 0.5 purki
    ananassitükke
  • 1 dl
    oliive
  • 1 tl
    pitsamaitseainet
  • 3 dl
    riivjuustu
 

Valmistamisjuhend

Kuumuta vesi umbes 42 kraadini. Sega pärm jahuga, lisa suhkur ja sool. Sõtku tainast, kuni see hakkab kausi servadest lahti tulema. Lase kerkida. Rulli tainas ümmarguseks plaadiks. Prae kanaviilud pannil. Kata pitsapõhi ketšupiga. Lisa kanafileeviilud, ananassitükid, oliivid ja maitseained. Puista üle riivjuustuga. Küpseta ahjus 250-kraadise kuumuse juures 10–12 minutit.