Meeldib
2
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
300 gkanafileeribasid
-
1 pakk(450 g) külmutatud köögivilju vokkimiseks
-
2 slrapsiõli
- Pähklikaste:
-
1 dlsoolapähkleid
-
0.2 dlsojakastet
-
tükike tšillikauna või 2 tl sambal oelek tšillipastat
-
2 sltumedat suhkrut või mett
- Lisaks:
-
nuudleid
Valmistamisjuhend
Pane nuudlite keeduvesi tulele ning valmista kõigepealt pähklikaste. Vala koostisosad kannmiksrisse või köögikombaini. Purusta segu sametiseks või tükiliseks massiks. Prae kanafileeribad vokkpannil või hautamispannil tilgas õlis valmis ning tõsta kõrvale. Lisa tilk õli ning prae külmutatud köögivilju mõni minut. Lisa pannile kanafileeribad ja kaste. Sega koostisosi pannil, kuni roog on läbinisti kuum. Kui roog näib liiga kuiv, siis lisa tilk vett. Lisa nõrutatud nuudlid ja sega või serveeri nuudleid eraldi.