Kalkunirullid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Gluteenivaba, Suhkruvaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Linnuliha, Pearoog

Kalkunirullid

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    õhukesi kalkunilõike
  • 1 tl
    maitseainesegu
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 1 sl
    rapsiõli
  • Tomatitäidis:
  • 1 dl
    päikesekuivatatud tomateid
  • kimp värsket basiilikut
  • 1
    küüslauguküüs
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • Lisaks:
  • kokteilitikke
 

Valmistamisjuhend

Vasarda lihalõigud õhemaks ja laiemaks. Maitsesta lihatükid maitsetaimesegu, soola ja pipraga. Valmista tomatitäidis. Püreesta päikesekuivatatud tomatid, basiilikulehed, küüslauguküüs ja maitseained kas köögikombainis või saumikseriga ühtlaseks massiks. Jaga tomatitäidis lihalõikudele ja keera lõigud rulli. Kinnita kokteiltikkudega. Prae rulle pannil, kuni pind pruunistub. Pane pannile kaas peale ja hauta rullid küpseks. Enne serveerimist eemalda kokteiltikud.