Kalkunirullid päikesekuivatatud tomatite ja basiilikuga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab linnuliha, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Suhkruvaba, Gluteenivaba, Laktoosivaba

Kalkunirullid päikesekuivatatud tomatite ja basiilikuga

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    õhukesi kalkunilõike
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • 1 sl
    rapsiõli
  • Tomatitäidis:
  • 1 dl
    päikesekuivatatud tomateid
  • kimp värsket basiilikut
  • 1
    küüslauguküüs
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • Lisaks:
  • kokteilitikke
 

Valmistamisjuhend

Vasarda lihalõigud õhemaks ja laiemaks. Maitsesta lihatükid soola ja pipraga. Valmista tomatitäidis: üreesta päikesekuivatatud tomatid, basiilikulehed, küüslauguküüs ja maitseained kas köögikombainis või saumikseriga ühtlaseks massiks ning sega siis toorjuustuga. Jaga tomatitäidis lihalõikudele ja keera lõigud rulli. Kinnita kokteiltikkudega. Pruunista kalkunirullid pannil kuumas õlis igast küljest kuldpruuniks. Kalla pannile veidi keevat vett, kata pann kaanega ning hauta veel 10-15 minutit, vahepeal 1-2 korda rullidel külge keerates. Enne serveerimist eemalda kokteiltikud.