Indoneesiapärane riisi-panniroog
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab teravilja, Sisaldab muna, Sisaldab sojat, Aasia, Pearoog

Indoneesiapärane riisi-panniroog

2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Kasuta riisi-panniroaks eelmisest päevast üle jäänud riisi.

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (200 g) aedviljasegu
  • 3 dl
    keedetud riisi
  • 1 sl
    õli
  • 2 tl
    magusat sojakastet
  • 2
    kanamuna
  • pisut soola
  • pisut musta pipart
  • tükeldatud koriandrit
 

Valmistamisjuhend

Kuumuta vokkpannil õli. Küpseta aedvilju segades 2 minutit, lisa riis ja kuumuta veel paar minutit. Maitsesta sojakastme, soola ja pipraga. Tee munade jaoks süvendid ja löö munad süvenditesse lahti. Vähenda kuumust ja lase munadel veidi aega hüübida. Võid munad ka toidu hulka segada. Haki peale koriandrit.