Indiapärane aedviljakarri
Meeldib
3 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab seeni, Aasia, Pearoog

Indiapärane aedviljakarri

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • sidruniga maitsestatud avokaadoõli
  • 2 tl
    karrit pulbrina
  • 2 tl
    paprikapulbrit
  • 2 tl
    garam masala maitsesegu
  • 1 tl
    koriandrit pulbrina
  • 2
    sibulat
  • 2
    porgandit
  • 100 g
    šampinjone
  • 100 g
    bataati
  • 2
    peenestatud küüslauguküünt
  • tükk punast tšillipaprikat
  • 250 g
    brokolit (külmutatud)
  • 1 purk
    kookospiima
  • soola
  • värskelt jahvatatud musta pipart
  • värsket koriandrit
 

Valmistamisjuhend

Alusta aedviljade töötlemisest. Koori sibul ja porgand ning lõika koos šampinjonide ja bataadiga suupärasteks tükkideks. Peenesta küüslauguküüned ja tšillipaprika. Kuumuta õli pajas või potis. Esmalt pane õli sisse maitseained ja sega veidi aega. Seejärel lisa kõik aedviljad peale brokoli, kui kasutad külmutatud brokolit. Sega aedvilju pisut ja lisa hulka kookospiim. Maitsesta soola ja musta pipraga. Hauta keskmisel kuumusel umbes kümme minutit. Lisa brokoli ja jätka hautamist, kuni aedviljad on parajalt küpsed. Haki peale värsket koriandrit.