Hamburgerid tuunikalaga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Sisaldab kala, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Eelroog, Pearoog

Hamburgerid tuunikalaga

2 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 2
    hamburgerikuklit
  • 1 purk
    tuunikalakonservi õlis
  • 1 dl
    Kermaviilit (jogurtilaadne hapupiimatoode)
  • 1
    kanamuna
  • 1 dl
    riivsaia
  • 2 tl
    sidrunimahla
  • 1 sl
    hakitud tilli
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.5 tl
    sidrunipipart
  • Kaste:
  • 1 dl
    Kermaviilit (jogurtilaadne hapupiimatoode)
  • 2 sl
    majoneesi
  • 1 sl
    tomatiketšupit
  • 1 tl
    peenestatud tšillit, soovi korral
  • Veel läheb vaja:
  • viilutatud tomatit
  • viilutatud kurki
  • lehtsalatit
  • tilli
 

Valmistamisjuhend

Nõruta tuunikalast õli välja ja purusta kala kahvliga peeneks. Lase riivsaial 5 minutit hapukoore-munasegus paisuda. Lisa hulka ülejäänud koostisosad. Vormi taignast 2 suurt kotletti ja prae need õlis mõõdukal temperatuuril kuldpruuniks.

Sega valmis kaste. Soojenda hamburgerikuklid. Pane põhja peale salatit, lisa seejärel kotletid, tomati- ja kurgiviilud ning hakitud till. Nõruta peale kastet. Serveeri hamburgereid kohe