Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
2hamburgerikuklit
-
1 purktuunikalakonservi õlis
-
1 dlKermaviilit (jogurtilaadne hapupiimatoode)
-
1kanamuna
-
1 dlriivsaia
-
2 tlsidrunimahla
-
1 slhakitud tilli
-
0.5 tlsoola
-
0.5 tlsidrunipipart
- Kaste:
-
1 dlKermaviilit (jogurtilaadne hapupiimatoode)
-
2 slmajoneesi
-
1 sltomatiketšupit
-
1 tlpeenestatud tšillit, soovi korral
- Veel läheb vaja:
-
viilutatud tomatit
-
viilutatud kurki
-
lehtsalatit
-
tilli
Valmistamisjuhend
Nõruta tuunikalast õli välja ja purusta kala kahvliga peeneks. Lase riivsaial 5 minutit hapukoore-munasegus paisuda. Lisa hulka ülejäänud koostisosad. Vormi taignast 2 suurt kotletti ja prae need õlis mõõdukal temperatuuril kuldpruuniks.
Sega valmis kaste. Soojenda hamburgerikuklid. Pane põhja peale salatit, lisa seejärel kotletid, tomati- ja kurgiviilud ning hakitud till. Nõruta peale kastet. Serveeri hamburgereid kohe