Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
2 slrapsiõli
-
400 ghakkliha
-
soola
-
piprasegu
-
1roheline paprika ribadena
-
1 tlpunast tšillit peenestatult
-
2sibulat sektoritena
-
2porgandit õhukeste viiludena
-
3peenestatud küüslauguküünt
-
1 lvett
-
200 gKantoni nuudleid
-
sojakastet
- Lisaks:
-
tšillikastet
-
koriandrit või lehtpeterselli
Valmistamisjuhend
Lase rapsiõli kuumaks. Prae hakkliha ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa paprikaribad, peenestatud tšilli, sibulasektorid, porgandiviilud ja peenestatud küüslauguküüned. Hoia kõrgel kuumusel ja sega veidi aega.
Kuumuta vesi keemiseni. Tõsta pliidilt. Lisa vette nuudlid ja lase hetk seista, kuni nuudlid on pehmenenud. Kurna nuudlid. Pane nõrutatud nuudlid pannile. Küpseta kõrgel kuumusel ja maitsesta sojakastmega.
Paku juurde tšillikastet. Kui soovid, kaunista toitu koriandri või lehtpeterselliga.