Hakkliha-nuudlivorm
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab teravilja, Sisaldab muna, Sisaldab veiseliha, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Pearoog

Hakkliha-nuudlivorm

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 2 sl
    rapsiõli
  • 400 g
    hakkliha
  • soola
  • piprasegu
  • 1
    roheline paprika ribadena
  • 1 tl
    punast tšillit peenestatult
  • 2
    sibulat sektoritena
  • 2
    porgandit õhukeste viiludena
  • 3
    peenestatud küüslauguküünt
  • 1 l
    vett
  • 200 g
    Kantoni nuudleid
  • sojakastet
  • Lisaks:
  • tšillikastet
  • koriandrit või lehtpeterselli
 

Valmistamisjuhend

Lase rapsiõli kuumaks. Prae hakkliha ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa paprikaribad, peenestatud tšilli, sibulasektorid, porgandiviilud ja peenestatud küüslauguküüned. Hoia kõrgel kuumusel ja sega veidi aega.

Kuumuta vesi keemiseni. Tõsta pliidilt. Lisa vette nuudlid ja lase hetk seista, kuni nuudlid on pehmenenud. Kurna nuudlid. Pane nõrutatud nuudlid pannile. Küpseta kõrgel kuumusel ja maitsesta sojakastmega.

Paku juurde tšillikastet. Kui soovid, kaunista toitu koriandri või lehtpeterselliga.