Järelmarineeritud ahjuliha salat
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab veiseliha, Sisaldab liha, Sisaldab sojat, Veiseliha, Pearoog

Järelmarineeritud ahjuliha salat

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Rukolapadjal serveeritud ja õunamahlaga marineeritud ahjuliha salat on värske ja pidulik roog näiteks Rootsi lauale.

Lisa

Koostisosad

  • 350 g
    küpset veise ahjuliha
  • Marinaad:
  • 2 sl
    õli
  • 2 sl
    õunamahla
  • 1 sl
    punase veini äädikat
  • 2 tl
    magusat sojakastet
  • purustatud roosat ja musta pipart
  • 2 sl
    hakitud peterselli
  • Lisaks:
  • 100 g
    rukolat
  • 1 karp
    (200 g) kirsstomateid
  • 1
    punane sibul
  • 2
    konservkurki
 

Valmistamisjuhend

Lõika küps ahjuliha õhukesteks viiludeks. Sega kokku marinaadi koostisosad ja kalla lihaviilud marinaadiga üle. Lase tund aega jahedas maitsestuda. Laota taldrikule rukola ning tõsta peale tomatipoolikud. Koori ja viiluta punane sibul ja tükelda kurgid. Lao kõik koostisained koos lihaviiludega salati peale.