Liigitus
Grillitud tšillilõhe
6 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Lõhe valmib grillides kiiresti. Grillitud lõhet võid maitsestada aprikoosi- või õunamoosiga või hoopis tšilliga. Kata grillitud lõhe fooliumiga ja lase kümmekond minutit tõmmata. Niikaua grilli juurde ka aedvilja või paku grillitud lõhe juurde värsket salatit.
Koostisosad
-
1 kglõhefileed
-
1 tlsoola
-
2 slaprikoosi- või õunamoosi
-
2 tlpalsamiveiniäädikat
-
1 tltšillipastat
-
(peale puistamiseks tšillit)
Valmistamisjuhend
Eemalda kalafileest luud ja rasv. Raputa pinnale soola. Tõsta filee grillrestile ja grillrest kuumale grillile. Lase 7–8 minutit küpseda.
Keera filee kahe labidaga ümber. Vähenda pisut kuumust ja grilli veel umbes 5 minutit.
Sega kokku moos, palsamiveiniäädikas ja tšillipasta. Määri segu filee pinnale. Tõsta grillilt ära ja kata fooliumiga. Lase umbes 10 minutit tõmmata. Soovi korral raputa peale peenestatud tšillit.