Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 kgpõrsa välisfileed
-
1 tlsoola
-
0.5 tlmusta pipart
-
1 tlrosmariini
-
1 slsinepit
-
0.5 dlapelsinimarmelaadi
- Kaste:
-
3 dlliha praeleent ja lihaleent
-
1.5 slapelsinimarmelaadi
-
1.5 slsojakastet
-
0.8 dlkoort
-
tumedat kastmepaksendajat
Valmistamisjuhend
Eemalda filee pinnalt kile. Raputa pinnale soola, pipart ja rosmariini. Pintselda pinnale sinepit ja apelsinimarmelaadi. Pane liha ahjuvormi. Küpseta 150 kraadi juures kaks tundi, kuni liha on väga pehme. Kasuta soovi korral lihatermomeetrit, et liha ei küpseks liigselt. Liha on mahlane ja küps, kui selle sisetemperatuur on 70 kraadi. Loputa pannilt maha praeleem, kurna ja vala potti. Lisa ülejäänud koostisosad ning tee sellest sobiva paksusega kaste. Serveeri koos keedetud aedviljade ja kartulitega.