Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1pott basiilikut
-
80 gpiiniapähkleid
-
1 tlsinepit
-
2 slapelsinimahla
-
1 tlriivitud apelsinikoort
-
0.2 dloliiviõli
-
1küüslauguküüs
-
600 glõhe- või vikerforelli fileed
-
soola
-
purustatud musta pipart
- Veel läheb vaja:
-
250 gkirsstomateid
-
oliiviõli
Valmistamisjuhend
Kuumuta ahi 200 kraadini. Jahvata basiilik, piiniapähklid, sinep, apelsinimahl ja koor kannmikseris pastaks. Lisa ühtlase joana oliiviõli, lase kannmikseril veel töötada. Koori ja purusta hulka küüslauguküüned. Maitsesta lõhe soola ja musta pipraga. Määri apelsini-basiilikupasta lõhe peale. Tõsta lõhe ahjuplaadile küpsetuspaberi peale. Loputa ja pane kirsstomatid kala kõrvale. Nirista nende peale oliiviõli. Küpseta ahju keskmises osas umbes 30 minutit, kuni kala on valmis. Serveeri kartulite või riisiga.