Aedvilja tagine
Meeldib
0 1
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab mett, Aafrika, Pearoog

Aedvilja tagine

6 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Tagine on nii Maroko pajas valmistatud toit kui ka selle paja enda nimi.

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    rooskapsast
  • 3
    porgandit
  • 300 g
    kaalikat
  • 1
    värske paprika
  • 4
    küüslauguküünt
  • 3
    punast sibulat
  • 1 purk
    (290 g) kikerherneid
  • 1
    värske sidrun
  • 1
    tšilli
  • Hautamisleem:
  • 5 dl
    aedviljapuljongit
  • 1.5
    kaneelipulka
  • 1 tl
    vürtsköömneid
  • 1 tl
    (suitsu)paprikapulbrit
  • 0.5 tl
    kurkumit
  • 1 tl
    ingverit
  • 1 tl
    soola
  • 1 sl
    siirupit või mett
 

Valmistamisjuhend

Poolita rooskapsad, tükelda porgandid, paprika ja kaalikas. Lõika sibulad sektoriteks, loputa kikerherned sõelal. Viiluta küüslauguküüned ja hästi pestud sidrun. Poolita tšillikaun. Pane aedviljad ja kikerherned ahjuvormi või tagine'i patta. Kuumuta aedviljapuljong, lisa hulka maitseained. Lase puljongil pisut kuumeneda. Kalla puljong aedviljade peale, kata vorm kaane või fooliumiga. Küpseta tagine'i 200-kraadises ahjus 1 1/2 tundi. Paku kuskussi juurde.