Meeldib
0
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Aedvilja tagine
6 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste
” Tagine on nii Maroko pajas valmistatud toit kui ka selle paja enda nimi.
Koostisosad
-
400 grooskapsast
-
3porgandit
-
300 gkaalikat
-
1värske paprika
-
4küüslauguküünt
-
3punast sibulat
-
1 purk(290 g) kikerherneid
-
1värske sidrun
-
1tšilli
- Hautamisleem:
-
5 dlaedviljapuljongit
-
1.5kaneelipulka
-
1 tlvürtsköömneid
-
1 tl(suitsu)paprikapulbrit
-
0.5 tlkurkumit
-
1 tlingverit
-
1 tlsoola
-
1 slsiirupit või mett
Valmistamisjuhend
Poolita rooskapsad, tükelda porgandid, paprika ja kaalikas. Lõika sibulad sektoriteks, loputa kikerherned sõelal. Viiluta küüslauguküüned ja hästi pestud sidrun. Poolita tšillikaun. Pane aedviljad ja kikerherned ahjuvormi või tagine'i patta. Kuumuta aedviljapuljong, lisa hulka maitseained. Lase puljongil pisut kuumeneda. Kalla puljong aedviljade peale, kata vorm kaane või fooliumiga. Küpseta tagine'i 200-kraadises ahjus 1 1/2 tundi. Paku kuskussi juurde.