Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Uuendatud Lasnamäe Prismas täituvad klientide jõulusoovid

Pressiteade
03.12.2020

Lähtuvalt klientide ootustest uuendas Prisma Peremarket põhjalikult oma Lasnamäe hüpermarketit. Detsembri algusest pakutakse seal mitmeid uusi ostuvõimalusi ja senisest rikkalikumat sortimenti.
Prisma Peremarketi tegevdirektor Ilkka Alarotu sõnul on Lasnamäe Prisma nüüd senisest veelgi parem.„Lähtusime parimate uuenduste tegemisel Prisma uuest väljatöötatud kontseptsioonist ja pakume klientidele uut ja huvitavat valikut paljudes tootekategooriates . Kauplus on avar ja valgusküllane ning sealt saab ühekorraga osta kõik vajaliku,“ ütles Alarotu.
Lasnamäe Prisma peasissepääs on nüüd uues kohas. Sealt on klientidel mugavam siseneda ning rohkem on ruumi uutele ostukärudele peasissepääsu juures. Lisandunud on puldiga ostlemist võimaldav PrismaEkspress.Kõik kaupluse riiulid on nüüd uued. Täieliku uuenduse on läbi teinud leivaosakond ning kala- ja külmletid on vahetatud energiasäästlikemate vastu. Nüüdsest saab osta ka kohapeal kuumsuitsutatud kala, mis on valmistatud spetsiaalses suitsuahjus. Moodsa väljanägemise nii mööbli paigutuse kui disaini osas  on saanud joogiosakond. Värskendatud on taara tagastamise ala. Tööstuskauba sortimenti on juurde tulnud suur kodutehnika (pesumasinad, kuivatid, külmikud, pliidid jm). Nende ostmiseks pakutakse klientidele järelmaksu võimalust, samuti paigalduse ja kojuveo teenust.Poes  on nüüd greibimahlamasin täienduseks värsket apelsinimaha pakkuvale masinale. Samuti on lisandunud ananassimasin, mis koorib ja viilutab vilja lõikudeks.
Ilkka Alarotu väljendas heameelt, et uuendatud Lasnamäe pood vastab nüüd hoopis rohkem klientide soovidele.„Samuti tunnen rõõmu meie töötajate üle, kes on klientide soovid kiiresti teostanud,“ ütles Alarotu.
Jaanuari alguses hakkab Lasnamäe Prismas tegutsema Itsudemo sushibaar, mis pakub  kohapeal valmistatud sushisid.
Lasnamäe Prisma on jätkuvalt laiade riiulivahedega, hästi ventileeritud, väga laia sortimendivalikuga ning avatud 24/7. See teeb koroonaviiruse leviku ajal Lasnamäe Prismast kõige ohutuma ostlemispaiga piirkonnas – kliendid saavad vabalt järgida 2+2 reeglit ning tulla poodi ajal, mil ostjaid on vähem. Tänavu novembri alguses Postimehes läbi viidud laiapõhjaline jaekettide ostukorvide võrdlus kinnitas, et Prisma ostukorvi maksumus on odavam kui Maximal, Rimil, Coopil või Selveril.
Ajavahemikus 3. kuni 6. detsembrini on kõikidel Lasnamäe Prisma külastatel võimalik täita kuni 100 euro väärtuses jõulukingi soovisedel ning panna see poes spetsiaalsesse loosikasti. Iga päev loositakse sedeli täitnute seast üks võitja, kes saab oma soovitud kingituse poest tasuta kätte. Võitjatega võetakse otse ühendust ning kõigi võitnute nimed avaldatakse Facebooki lehel Prismad Lasnamäel.
Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja ühe soodsaima ostukorviga poekett Eestis. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel.