Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Sügisel valmiv Roo Prisma sai pidulikult sarikate alla

Täna tähistati Harkus peagi valmiva Roo Prisma ehitustööde tähtsat verstaposti – sarikaid. Hoone arendaja Capital Mill on võtnud sihiks, et hoone saaks keskkonnasõbralik ja selle eluring võimalikult pikk. Sama väärtus on oluline ka Prisma ja Harku valla silmis, kes peab väärtust oluliseks ka tuleviku arendusprojektide puhul.  

Roo Prisma ehitustööd said alguse 2021. aasta augustis ja hoone valmib juba tänavu aasta sügisel. „Roo tänava kinnistu asukoht on logistiliselt väga soodne ja inimsõbralik, sest keskusel saab olema hea ühendus nii ratta – kui ka magistraalteedega. Keskuse vahetuslähedusse jäävad Paldiski mnt ja Järvekalda tee, tänu millele leiab keskuse juurde tee veelgi rohkem inimesi,“ ütles hoone arendaja, Capital Milli ehitusdirektor Silver Neemelo.

Uue kaupluse investeeringu kogumahuks on ligikaudu kuus miljonit eurot. Hoone on kavandatud A-energiaklassi hoonena ja arvesse on ka võetud mitmeid teisi keskkonda puudutavaid aspekte. Kaupluse jahutamisel kasutatakse külmakandjat, mis ei kahjusta osoonikihti ning ventilatsioonisüsteemides kasutatakse soojustagastuse tööpõhimõtet, mis aitab kokku hoida kasutatavat energiat. Hoone katusele planeeritakse päikesepaneelid ja keskuse parklasse rajatakse valmidus elektriautode laadimiskohtadele.

Vallavanema sõnul on Harku vallas jätkusuutlikud lahendused igati hinnas. “Juba täna soovitame uute arendusprojektide puhul arendajatel elektriautode laadimispunkte kaupluste juurde planeerida, sest see aitab kaasa ökoloogilise jalajälje vähendamisele. On vaid tore, et tänaste elektrihindade juures, mis ilmselt ka tulevikus ei alane, otsivad ka arendajad ise üha enam energiasäästlikke lahendusi, mis aitaks püsikulusid minimeerida,“ rääkis Harku vallavanem Erik Sandla.

Roo Prisma avamisega loob Prisma Peremarket Harkusse juurde üle 20 töökoha, mis toetab ühtlasi ka kogukonna arengut. „Värbamine on juba alanud ja huvi korral tasub meiega ühendust võtta,“ lausus Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä. „ Roo Prisma kaupluse avamine Harkujärve piirkonnas on igati tervitatav, kuna tegemist on kiiresti areneva piirkonnaga. Sinna on planeeritud ligi 400 elamuühikut, millest on tänaseks realiseeritud veidi üle saja. Selle piirkonna jaoks on loodav kauplus kindlasti hea koht ostude sooritamiseks. Muidugi on meil ka hea meel, kui meie oma valla inimesed saaksid seal, kodu lähedal, tööd,” lisas vallavanem.

Uus keskus rajatakse arenevasse piirkonda Harku järve läheduses ja keskuse üldpind saab olema 3300 m2. Kaubavaliku ja eelistuste osas võtab Prisma arvesse kohalike elanike soove. “Kõik kliendid saavad Prisma kodulehel avaldada arvamust, milline peaks olema Roo Prisma tootevalik. Me tahame pakkuda kõige paremat igapäevast ostukeskkonda, seda nii kaubavaliku, kvaliteedi kui ka hinna poolest,” toonitas Kilpiä.

Capital Mill on 2008. aastal rajatud ettevõte, mis on keskendunud investeeringule Balti riikides asuvatesse ärihoonetesse. Ettevõtte tegutsemisaastate jooksul on tehtud kokku investeeringuid koguväärtuses ligi 400 miljonit eurot.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti üksteist kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis, ePrisma on Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome ja Eesti turul. 

Foto: Kalev Lilleorg