Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Sikupilli Prisma saab uue välimuse ja laiema kaubavaliku

Septembris algasid Sikupilli Prismas renoveerimistööd, mille käigus uueneb nii kauplus kui laieneb ka kaubavalik. Uuenduste tegemise ajaks kauplus uksi ei kinni ei pane, klientidele suletakse üksnes need alad, kus parasjagu ümberkorraldused käivad.

“Värskendame nii poe väljanägemist kui tootevalikut. Lisame uusi kollektsioone tarbekaupade osas – näiteks rõivad ja tarvikud välitegevusteks, uus kodutekstiili kontseptsioon ja uudne kosmeetikaosakonna väljapanek. Olulise täienduse saab ka lemmikloomade osakond, mida meie kliendid on väga soovinud ja oodanud,” selgitas Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

Toidukauba osas lisandub Food Market`i ala, kus pakutakse värsket liha ja kala, samuti valmistooteid. Puu – ja köögiviljaosakonda tulevad värske mahla pressimise masinad ja ananassilõikur ning uuendused teeb läbi ka leiva-saia osakond. Sikupilli kauplusesse laieneb ka Prismades kiitust pälvinud uudne kontseptsioon Paar, kus veinid on jagatud viide toiduga sobivasse kategooriasse.

Kaupluse uuendamine kestab ligi kolm kuud.

„Kaupluse külastajate arvamus on meile väga oluline. Ootame klientide ettepanekuid nii elektrooniliselt meie kodulehel kui ka läbi infoletis olevatele tagasiside ankeetide,“ lisas Kilpiä.

Renoveerimise käigus pööratakse väga suurt tähelepanu energiasäästlikele lahendustele. Uuendamisele läheb kogu külmikute süsteem, seda nii klienditsoonis kui laos. Need tegevused aitavad märkimisväärselt energiat kokku hoida.

Prisma jätkab kõigis oma kauplustes üle Eesti strateegiaga parima hinnaga ostukorvi pakkumiseks. Enam kui aasta jooksul on Prisma olnud 10 korral Postimehe ostukorvi-uuringus kõige odavamat hinda pakkuv kauplusekett.  „Praeguses majandussituatsioonis on hea hinnatase ja valikuvõimalus klientide jaoks järjest olulisem ja otsitud,“ märkis Kilpiä.

Prisma palub klientide käest vabandust võimalike ebameeldivuste pärast uuenduste tegemise ajal. Pärast uuendustöid tekivad poes paremad ostlemisvõimalused ning müügile tuleb uusi tooteid nii toidu- kui tööstuskaupade kategooriates.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti ühtekokku 13 kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis, ePrisma on Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Eesti ja Soome turul.