Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Raplas avati uus kaubanduskeskus

Raplas avati täna uus Risti keskus, mille ankurüürnik on Prisma. Rapla vallavanema Gert Villardi sõnul näitab investeering, et Tallinnast ja Tartust väljaspool asuvad linnad kasvatavad konkurentsivõimet ja saavad osa majanduskasvust.

Rapla vallavanem Gert Villard tervitab uue keskuse tulekut ja sõnas, et kaubanduse olemasolu maakonna keskuses on oluline kogu piirkonna jaoks. “Rapla vald on rõhku pannud elamuarendusele ja koostöös ettevõtjatega uue keskuse avamine on loogiline jätk vallaelanikele mugavama ja valikuvabadusi laiendava elukeskkonna loomisel,” sõnas Villard. “Rapla rahvaarv on viimase viie aasta jooksul püsinud stabiilne ning täiendavad töökohad pakuvad paremat  töö- ja elukeskkonda, kuhu pääseb tänu headele transpordiühendustele nii maakonnast kui pealinnast.”

Uue keskusega loodi Raplasse juurde ligi 50 töökoha, 28 neist Prismas. Lisaks Prisma supermarketile on keskuses avatud ka Benu apteek ja Pepco. Keskuse kõrval on 160-kohaline parkla koos Circle K teenindusjaamaga.

Prisma Eesti maajuhi Teemu Kilpä sõnul on Prisma avamine Raplas oodatud sündmus. „Kuuleme klientidelt, et info Prisma laiast kaubavalikust ning kõige soodsama hinnaga ostukorvi toodetest on levinud. Praeguses majandussituatsioonis on need argumendid klientide jaoks järjest olulisemad,“ märkis ta. „Rapla supermarketis on peamine rõhk värskel ja kohalikul toidukaubal – kaupluses on avatud Food Marketi ala, kus pakume värsket liha ja kala, samuti värskeid valmistooteid. Pagaritooteid küpsetab kohapeal Fazeri pagarikoda.” Kui lisaks kaupluses pakutavale esmatarbekaubale tekib vajadus muu tööstuskauba järele, saab seda tellida ePrismast, mis samuti Raplas kaupa kohale toimetab.

Prisma avab sel aastal kauplused ka Maardus ja Harkus. “Nii täna avatud Rapla supermarketi kui ka teiste kaupluste kohta on tagasiside väga oodatud. Ettepanekuid kaupluse ja kaubavaliku kohta saab meile saata nii kodulehel kui ka kaupluste infoletis,” märkis Kilpiä.

Rapla keskuse arendaja Vintselle esindaja sõnul on uues keskuses palju rõhku pandud keskkonnasõbralikkusele. “Kogu protsessi jooksul, mil oleme kaubanduskeskust arendanud, jälgisime, et tegevus oleks võimalikult efektiivne ja mõju keskkonnale väike. Uus keskus on A-energiaklassi hoone, kauplused kasutavad uue põlvkonna efektiivseid LED-valgusteid ning hoone kütmiseks tehnosüsteemide jääksoojust,” tõdes arendaja esindaja, Vintselle investeeringute juht Andres Suurna.

Uus kaubanduskeskus avati aadressil Risti 1 ja investeeringu maht oli viis miljonit eurot. Keskuse nimevalikul osales ligi 400 Rapla elanikku ja Risti keskus oli enim soosingut leidnud variant. Valminud keskuse üldpind on 3800 m2, millest Prisma pindala on 2500 m2.

Foto autor  Siim Solman.