Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Prismades koguti abivajajatele üle 10 tonni toidukaupu

Toidupank kogus eelmisel nädalal toimunud Toidupanga toidukogumispäevadel Prisma klientidelt abivajavatele peredele üle 10 322 kilogrammi toidukaupu.

Prisma külastajate annetused moodustasid 28% kõigist Toidupangale tehtud annetustest. Ühtekokku kogus Toidupank abivajavate perede heaks 37 070 kilogrammi toiduaineid.

Prismades annetati enim kuivaineid (2167 kg), makarone (1706,4 kg), purgitoite (1221 kg) ja konserve (818,7 kg).

Peamiselt lastega peredele mõeldud toiduabi kogutakse 2010. aastast saati ning kampaanias osalesid kõik kaheksa Prisma kauplust üle Eesti.

Prisma regioonijuhi Viktoria Smirnova sõnul on selline toidukaupade annetamine nii kaupluste töötajatele kui klientidele lihtne kuid tõhus viis head teha.

„Oleme toidukogumiskampaanias osalenud nende loomisest peale ning Prisma töötajatel on alati heal meel oma panus anda, olgu selleks siis kastide kogumine või laoruumide ettevalmistamine kogutud kaupade hoiustamiseks,“ lausus Smirnova. „Prismat ja Toidupanka ühendab soov muuta Eesti perede elu paremaks. Seepärast on meie koostöö olnud ka nii edukas.“

Lisaks kogumiskampaaniatele on Prisma Toidupangaga pidevas ja regulaarses koostöös abivajajate toetamisel. Tallinna piirkonnas moodustab Prisma eraldatud toidukaup koguni poole kõigist Toidupangale tehtud annetustest. Toidupanga toidukogumispäevade koordinaatori Kerttu Olõkaineni sõnul on Prisma kaupluste personal Toidupanga tegemiste osas alati väga osavõtlik ja abivalmis. „Meil on Prismaga jaekettidest kõige pikemaajalisem koostöö ning meil on siirelt hea meel näha, et kõik Prisma hüpermarketid on iga kord kampaaniasse kaasatud,” lausus Olõkainen.

Järgmised Toidupanga toidukogumispäevad toimuvad 2019. aasta aprillis ja detsembris kõikides Prismades Tallinnas, Tartus ja Narvas. Vahepealsel ajal on võimalik kuivaineid annetada Toidupanga kogumiskastidesse, mis on paigaldatud Kristiine, Mustamäe, Lasnamäe, Narva ja Sõbra Prisma kassade vahetusse lähedusse.

Prisma Peremarket tegutseb Eestis alates aastast 2000. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku kaheksa kauplust, mis pakuvad tööd ca 800 inimesele. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel ning kontsernis töötab kokku üle 40 000 inimese. Prisma on kõige laiema valiku ja soodsaima ostukorviga poekett Eestis. 2019. aastal avab Prisma esimese supermarketi vanalinnas WW Passaažis.