Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Väärtustame õiglast kaubandust

Oktoober on õiglase kaubanduse kuu ja Prisma juhib sel kuul oma klientide ja töötajate tähelepanu Fairtrade märki kandvatele toodetele. Õiglase kaubanduse kuu eesmärk on teadvustada meie tarbimisharjumuste ning maailma eri paigus töötavate toidutootjate vahelisi seoseid.

„Vastutustundliku ettevõttena jälgime koos emafirmaga S-Grupp tähelepanelikult kaupade päritolu ning töötajate töötingimuste vastavust inimõigustele. Selles osas on suureks abiks usaldusväärne kaubatähis Fairtrade. Oleme selle märgiga tooteid müünud aastaid ja kanname uhkusega Õiglase Kaubanduse Sõbra tiitlit,“ ütles Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

Prisma sortimendis on õiglase kaubanduse märgiga teed, kohvi, suhkrut, kakaod, banaane, jäätist, maiustusi ja lilli ning tekstiile.

„Inimesed, kes varustavad meid toidu ja muu eluks vajalikuga, mida kohalikult toota ei ole võimalik, väärivad lugupidamist ning õiglasi elu- ja töötingimusi sõltumata sellest, kus nad elavad ja töötavad.“ sõnas MTÜ Mondo vastutustundliku tarbimise eestvedaja Kristina Mänd.

Ta märkis, et eestlased muutuvad ühe teadlikumaks ja soovivad kauba päritolu kohta rohkem infot. „Eriti just noori huvitab, millistesse väärtustesse nad investeerivad. Nad otsivad Fairtrade tooteid ja on valmis neid ka tulevikus ostma. Selleks on vaja, et need tooted oleksid saadaval. Prismas on korralik valik, mida me väga tunnustame,“ ütles Mänd.