Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Prisma toob müügile uued mugavad maskid ja langetab hinda

Prisma vastab kasvavale nõudlusele FFP2 maskide järele uue tootega, mis ühendab kirurgilise maski mugavuse ja FFP2 taseme kaitse.

FFP2 respiraatori eelis on, et see on tihedalt näo vastas ja filtreerib õhku paremini. Uued maskid on saadaval kõikides Prisma poodides alates oktoobri algusest.

„Müügiandmed näitavad, et üha rohkem kliente soovib osta FFP2 taseme respiraatorit. Vastame nõudluse kasvule uue tootega, mis on mugavuse poolest sarnane kirurgilise maskiga ja pakub õigesti kasutades väga head kaitset. Lisaks näevad uued FFP2 maskid ka kenamad välja,” ütles Prisma sortimendi- ja hankedirektor Kaimo Niitaru.

Uute FFP2 maskide hind on soodne. Maske müüakse 25 kaupa pakis (9.90 €), mis teeb tükihinnaks u 40 senti. Lisaks mustale ja valgele on saadaval ka punane variant ning sortimenti täiendab peagi grafiithall.

“Oleme ka seni müünud ​​FFP2 maske väga konkurentsivõimelise hinnaga, kuid uue tootega väheneb ühikuhind veelgi,” sõnas Niitaru.

Lisaks FFP2 maskidele on Prismas endiselt saadaval kirurgilised maskid nii tükikaupa kui ka suuremates pakendites.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti ühtekokku üksteist kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis. ePrisma on Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turul.