Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Prisma toetab Soome tuntuima tekstiilitootja erikollektsiooni müügiga kiusamisvaba kooli

Soome tuntuim tekstiilitootja Vallila lõi Eesti 100. sünnipäeva puhul Tallinna vanalinna motiive kandva erikollektsiooni, mille toodete müügist 5% annetab Prisma SA Kiusamisvaba Kool toetuseks.

Maailmanimega tekstiilitootja sõlmis jaeketiga lepingu, mille järgi kuulub Vallila toodete müügi esindusõigus Eestis ainult Prismale. Ka Tallinna vanalinna graafikaga spetsiaalset tootesarja saab osta ainult Prisma hüpermarketitest.

Prisma tegevjuhi Jussi Nummelini sõnul on spetsiaalselt Eesti juubeliaastaks loodud kollektsioon põhjanaabrite kompliment ja tänuavaldus siinsele kliendile ning ilmestab Eesti ja Soome koostööd ettevõtlussidemete arendamisel. Toetus kiusamisvaba kooli heaks lisab ühistööle veelgi suurema mõõtme.

„Soome disain kõnetab eestlasi, mistõttu on mul eriti hea meel, et Vallila otsustas luua Tallinna vanalinna visuaalidega erikollektsiooni. Klientide huvi silmas pidades, on see osutunud silmapaistvaks ja menukaks,“ ütles Nummelin. „Prisma on aastate jooksul aidanud Eestis tutvustada mitmeid nimekaid, aga ka alles alustavaid Soome brände. Samas on meie Soomes tegutsevate kaupluste valikus arvukalt Eesti tootjate kaupa. Neist paljudele annab see esimese suurema ekspordivõimaluse. Koostöö Vallilaga võimaldas arendada ka mitme siinse väiketootja pakendidisaini, sest lisaks tekstiilitoodetele said temaatilise pakendi mitmed muud tooted.“

Tallinna vanalinna motiividega graafilise lahenduse autor on tekstiilikunstnik Riina Kuikka, keson varasematele Vallila kollektsioonidele talletanud nt Lapimaa maastikud, Helsingi ja Turu linnamiljöö. Tallinna vanalinna sarja kuuluvad mitmed kodutekstiilitooteid nagu kardinad, voodipesu, pajalapid, käterätikud, poekotid, aga ka kruusid.

Prisma Peremarketi ostuosakonna juhi Tõnis Tominga sõnul loodi koostöös kohalike väiketootjatega samade motiividega pakend meekomplektile, käsitööseebile, kamajahule ja šokolaadile.

„Kõiki neid tooteid saab vaid Prismadest 2018. aasta jooksul ja nende toodete müügiga toetab Prisma Kiusamisvaba Kool SA-d. Valiku KiVa kasuks langetas Prisma töötajate seas korraldatud hääletus,“ lisas Tomingas.

KiVa tegevjuht Triin Toomesaar lausus, et Prisma ning ostjate abiga saab organisatsioon haarata teadus- ja tõenduspõhise KiVa programmi rakendajaks vähemalt ühe kooli rohkem.

„Uue kooli kaasamine annab meile võimaluse koolitada välja õpetajad, kindlustada neile kõik ennetus- ja sekkumistööks vajalikud materjalid ja täiendav tugi ning muidugi viia läbi ka regulaarsed õpilasküsitlused, et mõõta, kuidas programmi rakendamine koolis õpilaste endi hinnangul õnnestub,“ selgitas Toomesaar.

2018. aasta esimese kolme kuu müügist annetatav tulu oli ligi 500 eurot ja seda summat saab suurendada iga Prismast Vallila graafikaga toodet ostev klient veelgi. Vallila Tallinna vanalinna kollektsioon on ka EV100 ametlik kingitus.

Vallila erikollektsiooni toodetest on suurim menu saatnud just kohalike tootjate tooteid nagu Reval Kondiitri šokolaadikarp, Nurme kitsepiimaseep, RemedyWay meekomplekt ning Pärt-Jaagu talu erineva maitsega kamajahud. Kõige ostetum Vallila graafikaga toode on aga korduvkasutatav ostukott, mis on saadaval Prisma kassades.

Prisma Peremarket tegutseb Eestis alates aastast 2000. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku kaheksa kauplust, mis pakuvad tööd enam kui 700 inimesele. Prisma Peremarket kuulub Soome kaubandusketti SOK, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel. Prisma on kõige laiema valiku ja soodsaima ostukorviga poekett Eestis.