Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Prisma Peremarket laieneb Raplasse

PRESSITEADE

01.06.2021

 

Prisma plaanib lähiaastatel laieneda üle Eesti ning avab tuleva aasta kevadel uue kaupluse Raplas.

Prisma avab sel aastal Tallinna Tiskre, Linnamäe ning järgmisel aastal Saue ja Rapla uued kauplused. Poe avamine Raplas on osa kaubandusketi laienemisplaanidest. “Prisma pakub kvaliteetset kaupa ja soodsat hinda igapäevastele toodetele, mida kinnitavad ka ostukorvi uuringud. Rapla Prisma hakkab pakkuma sarnaselt teiste Prismadega väga laia tootevalikut. Kauplusesse on planeeritud Food Marketi ala, kust on võimalik soetada värsket liha ja kala, samuti värskeid valmistooteid. Prisma avamisega Raplas loome juurde 25 uut töökohta,” ütles Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

Kaubavaliku ja -eelistuste osas loodab Prisma Rapla elanike aktiivsele arvamusele. “Kõik kliendid saavad Prisma kodulehel avaldada soove, milline peaks olema Rapla Prisma tootevalik. Meie tahame pakkuda Rapla elanikele kõige paremat igapäevast ostukeskkonda, seda nii kaubavaliku, kvaliteedi kui ka hinna poolest,” lisas Kilpiä.

Rapla Prisma saab järgmise aasta alguses valmiva Risti 1 kaubanduskeskuse ankurüürnikuks. Uus keskus rajatakse arenevasse piirkonda Raplasse Tallinnast sisse sõites. Valmiva keskuse üldpind on 3800 m2, millest Prisma pindala on 2500 m2.

Hoone on kavandatud A-energiaklassi hoonena. “Prisma jaoks on väga oluline, et meie tegevuse jalajälg keskkonnale oleks võimalikult väike ning Rapla Prisma projekteerimise ja ehitamise käigus on seda silmas peetud. Järgime väga kõrgeid standardeid, näiteks kasutame kauplustes efektiivseid LED-valgusteid ning kasutame tehnosüsteemide jääksoojust hoone kütmiseks,” lisas Kilpiä. Kaupluse jahutamine toimub CO2 baasil, et mitte eritada kahjulikke gaase.

Lisaks Prismale on keskusesse planeeritud ka Benu apteek . Keskuse kõrvale tuleb 160-kohaline parkla koos Circle K teenindusjaamaga. Rapla Risti 1 kaubanduskeskuse investeeringu kogumahuks on 5 miljonit. Arendaja kuulub Vintselle gruppi, ehitab Ehitustrust.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja ühe soodsaima ostukorviga poekett Eestis. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel.

 

Lisainfo:

Liina Pärlin
Prisma Peremarket AS
turundus- ja kommunikatsioonidirektor
Tel: +372 521 1922
e-mail liina.parlin@sok.fi