Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Prisma pani veini ja toidu Paari

Paar teeb toidu ja veni sobitamise lihtsamaks kui kunagi varem.

 Rocca al Mare ja Lasnamäe Prismas asuv Paar lähtub shop-in-shop kontseptsioonist. “Prisma jaoks on oluline, et külastajad saaks teha kõik ostud ühest kohast, muu hulgas on laia tootevaliku hulgas kõik vajaminev nii kokkamiseks kui ka laua katmiseks. Prisma alkoholiosakonnas asub eraldi ala, kus veinid on jaotatud toiduga sobivuse järgi viide riiulisse ja kahele teemalauale. Nii on toidu kõrvale sobiva veini valimine veelgi lihtsam,” ütles Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

Paari veinivalik on kokku pandud koostöös Soome ettevõttega Bottlescouts. “Pakume Prismas valikut väga häid veine, sobitades need veininautija jaoks juba eelnevalt viide toiduga sobivasse kategooriasse. Bottlescoutsi veinivalik lähtub tänapäevase veinikultuuri olulisematest suundadest, kuid siiski püsime truud ka ajatutele klassikutele ja teada-tuntud valikule. Paari veinivaliku põhifookuses on klassikalised Euroopa veinipiirkonnad ning Prismades on saadaval viis kategooriat vastavalt veinidest, mis sobivad mereandide, kala, valge ja punase liha ning erinevate suupistete kõrvale,” ütles Bottlescoutsi juht Kim Moliis.

Uue kontseptsiooniga Paar on esialgu avatud Rocca al Mare ja Lasnamäe Prismas. “Prisma jaoks on väga oluline, et meie kauplustest oleks kõigil külastajatel võimalik teha endale sobivad valikud. Veinide sobitamine toiduga toetab veinikultuuri arengut ning loob eeldused vastutustundlikuks tarbimiseks,” lisas Kilpiä.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis. ePrisma on kõige laiema tootevalikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turul.