Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂

Prisma odavdas kiirtestide hinna turu madalaimaks

Alates tänasest on Prisma Peremarketis müügil kiirtestid koroonaviiruse koduseks tuvastamiseks, mille hind on 4.69 eurot ehk jaeturu soodsaim.

„Üldiste hinnatõusu-uudiste taustal soovime anda oma panuse, et klientide pere-eelarvest ei kuluks liiga suur osa kiirtestidele kui praegusele paratamatule osale ostukorvis. Meie jaoks on see osa vastutustundlikust ettevõtlusest, hoida hinnakujundus pere ostukorvi koostamisel selline, et inimesed ei peaks loobuma muude kulutuste juures täisväärtuslikust toidust,“ lausus Prisma Peremarketi Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

Tema sõnul on kiirtestid praegu tervisetoodete kaubakategoorias kõige enam ostetud tooted.

„Viiruse levik on praegu nii ulatuslik, et kõigi muude ettevaatusabinõude kõrval on testimine muutunud paljudel juhtudel möödapääsmatuks – aitame omalt poolt hinnakujundusega kaasa, et saaksime sellest viiruseperioodist läbi murda,“ rääkis Kilpiä.

Soodsa hinnaga kiirtestid on mõeldud Covid-19 antigeeni koduseks tuvastamiseks ninakaape meetodil. Prisma emafirma S-Grupi kauplustes Soomes on samad testid müügil veelgi soodsama hinnaga, kuna Soome riik on vabastanud kiirtestid käibemaksust.

Peale kiirtestide näitab Prisma ostustatistika ka tarbijate suurt huvi nii ühekordsete kui ka korduvkasutatavate maskide ning erinevate desinfitseerimisvahendite vastu.

Prisma kauplustes on osutunud ostjate seas populaarseks uudse kujundusega FFP2 tüüpi maskid, mis tulid müügile möödunud sügisel.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti üksteist kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis, ePrisma on Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turul.