Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Prisma koolikaup on kõige soodsam

Swedbanki rahaasjade teabekeskus pani kokku hinnavõrdluse nelja suurema jaeketi e-poes olevast koolikaubast. Prisma klientidel on põhjust rõõmustada – siinne koolikaup on kõige soodsam!

Nelja suurema jaeketi e-poe põhjal tehtud esimesse klassi mineva lapse koolikaupade hinnavõrdlusest selgus, et kui jätta võrdlusest välja koolikott, siis ülejäänud kõige odavamate koolitarvete hinnad olid võrreldes aastatagusega suuresti samad või üksikute toodete puhul isegi soodsamad.
Põhinimekirjas olnud kaupade hinnad ei ole aastaga tõusnud, kõige odavamate kaupade hind on jäänud samaks. Soodsaima hinnaga saab koolitarbed osta Prisma e-poest, kus need maksavad 17,82 eurot.

Hinnavõrdluse aluseks võeti esimesse klassi mineja soovituslikud koolitarvete nimekirjad, mille on koostanud Tartu Karlova Kool, Tallinna 21. Kool, Gustav Adolfi Gümnaasium ja Viimsi Kool. Koolikaupade hinnavõrdlus viidi läbi e-poodides 11. augustil.

Nimekirja kuulusid ruuduline, jooneline ja abijoonetega vihik, ümbrispaberid või kilekaaned, joonistuspaber A-3 ja A-4 plokk, värvilised paberid, mapp töölehtede hoidmiseks, pinal, lauakate, värvipliiatsid, viltpliiatsid, guašš värvid, veetops, pintslid, liimipulk, õlipastellid, plastiliin, käärid, joonlaud 20 cm, teritaja, kustutuskumm ning harilikud pliiatsid.