Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Prisma Konto plastikkaarte on kõige rohkem kasutusse võetud Narvas ja Lasnamäel

Alates tänavu juunist saavad Prisma Peremarketi püsikliendid oma ostudelt soodustuste saamiseks kasutada ID-kaardi asemel või kõrval ka Konto plastikkaarte. See uuendus on oluliselt tõstnud Konto püsikliendi lojaalsusprogrammi kasutajaskonda eeskätt Narvas ja Tallinnas Lasnamäel. Prisma püsiklientidele mõeldud Konto programmiga saab raha tagasi kuni 5% ostusummalt.

Prisma Peremarketi operatiivdirektor Teemu Kilpiä sõnul ongi Konto plastikkaart mõeldud eeskätt Eestis elavatele inimestele, kellel puudub ID-kaardi kasutamise võimalus.

”Eesti elab alaliselt märkisväärne arv nii mittekodanikke kui teiste riikide kodanikke. Nüüd on ka neil võimalik osa saada Prisma pakutavatest soodustustest. Aga ka Eesti kodanikud võivad lisaks ID-kaardile kasutada Konto plastikkaarti,“ ütles Kilpiä.

Konto plastikkaarte väljastatakse Prismade infolettides vähemalt 30-eurose ostutšeki ettenäitamisel tasuta (muul juhul tasu 5 eurot). Kaardiomanik saab Kontot ja sellega pakutavaid boonuseid kohe kasutama hakata.