Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Prisma avas Tiskres supermarketi

Prisma jätkab laienemist ning avas 2. septembril taas uue kaupluse, Tiskre supermarketi Harjumaal. Järgmisel aastal avab Prisma üle Eesti veel neli uut kauplust.

Prisma Eesti maajuhi Teemu Kilpiä sõnul on laienemine Prisma strateegiline otsus. “Peame oluliseks, et hea ja soodne kaubavalik oleks kättesaadav kõikidele. Seega alustasime laienemist üle Eesti ka väiksematesse piirkondadesse ja asumitesse nagu eile avatud supermarket Tiskres ja hiljuti avatud kauplus Linnamäel,” sõnas Kilpiä.

Tiskre supermarket keskendub suurele toidukaupade valikule. “Supermarketis panustame sellele, et külastajate jaoks oleks olemas mitmekesine valik toidukaupa ja et igapäevased ostud saaks teha kiiresti ja mugavalt,” ütles Kilpiä. „suuremat valikut tööstuskaupa pakuvad meie hüpermarketid Tallinnas, Tartus ja Narvas. Samuti saab mugavalt tööstus-  ja toidukaupu tellida ePrisma veebipoest“.

Kaupluse sortiment kohaneb vastavalt külastajate ootustele. “Laienedes pöörame erilist tähelepanu kaubavalikule. Tiskre piirkonna elanike ja kaupluse külastajate soovide järgi oleme valmis kohandama ka sortimenti ja tooma valikusse klientide lemmiktooteid. Tagasisidet kaupluse ja tootevaliku kohta saab anda nii Prisma kodulehel kui ka kaupluse infoletis,” lisas Kilpiä.

“Tiskre Prismal on hea asukoht Harku valla ja Tallinna linna piiril. Kohaliku elanikuna tean, et Prisma on piirkonda väga oodatud kaubanduskett ning olen kindel, et Prismal läheb siin hästi. Uus keskus on hästi ligipääsetav nii autoga kui ka jalgsi, koostöös Harku valla ja Maanteeametiga on loodud uus ringtee ja kergliiklustee lahendused,” ütles hoone arendaja Capital Mill tegevjuht Kaarel Loigu.

Uue kaupluse ehitamisel on mõeldud keskkonnasäästlikele ja jätkusuutlikele lahendustele. Tiskre Prisma on A energiaklassi hoone, mis tähendab väiksemat mõju meid ümbritsevalt keskkonnale. Kaupluse jahutussüsteemid on väga säästlikud ning jääksoojust kasutatakse üldpindade soojendamiseks. Ka valgustussüsteemid põhinevad kõige uuematel LED-lahendustel.

Tiskre Prisma on avatud iga päev kell 7–23. Järgmisel aastal avab Prisma kauplused Raplas, Maardus, Harkus ja Sauel.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti ühtekokku üksteist kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis. ePrisma on Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turul.