Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Prisma avab jõulude eel kõik poed ööpäevaringselt

Prisma avab 21.-23. detsembril kõik oma Tallinnas, Tartus ja Narvas asuvad hüpermarketid ööpäevaringselt, et anda inimestele võimalus sooritada oma viimase hetke söögi- ja kingiostud neile kõige paremini sobival ajal.

Lisaks juba praegu ööpäevaringselt kliente teenindavale Sikupilli, Mustamäe ja Lasnamäe Prismale, on vahetult enne jõule 24 tundi avatud ka Kristiine ja Rocca al Mare Prisma Tallinnas, Annelinna ja Sõbra Prisma Tartus ning Narva Prisma.

Prisma Peremarket AS tegevdirektori Jussi Nummelini sõnul ajendas seda otsust tegema kolm asjaolu. Esiteks näitab viimaste aastate statistika, et lisaks toidukaupadele ostetakse jõulueelsetel päevadel palju kingitusi, teiseks on jaanipäeval ja teiste pühade ajal 24/7 Prismade külastatavus olnud märgatavalt suurem ning kolmandaks oli ajutine ööpäevaringselt Prismade avamine väga edukas Soomes, kus seda tehti eelmise aasta jõulude eel.

„Soovime anda inimestele võimaluse viimase hetke ostud sooritada soovi korral tavapärasest erineval ajal ja olla oma klientide jaoks olemas olenemata kellaajast,“ ütles Nummelin. „Kuna meil Prismas on väga lai valik kingitusteks sobivaid kaupu, saavad kõik huvilised nüüd tulla jõuluoste tegema endale sobival ajal, muretsemata, et kauplus õhtul kinni pannakse.“

Eelmisel aastal oli Soomes tervel jõulunädalal ööpäevaringselt avatud 9 Prisma hüpermarketit, mille menukus kasvas pühade lähenedes iga päevaga. Eestis otsustas Prisma keskenduda viimastele jõulueelsetele päevadele, et olla avatud siis, kui jõuluostudeks kõige suurem vajadus. Värbamine kõigi Prismade öiseks avamiseks on käimas ning lisaks kaupluste töötajatele paneb jõuluajal käed külge ka kogu Prisma kontori personal.

Alates 24. detsembrist jätkub Prismades tavapärane töörütm ehk ööpäevaringselt jäävad avatuks Sikupilli, Mustamäe ja Lasnamäe Prisma. See tähendab, et need kolm hüpermarketit on lahti ka aastavahetusel. Viiest Tallinnas asuvast Prismast jäävad ka edaspidi ööpäevaringselt avatuks Sikupilli, Mustamäe ja Lasnamäe hüpermarket.

Prisma Peremarket tegutseb Eestis alates aastast 2000. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku kaheksa kauplust, mis pakuvad tööd ca 800 inimesele. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel ning kontsernis töötab kokku üle 41 000 inimese. Prisma on kõige laiema valiku ja soodsaima ostukorviga poekett Eestis.