Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Prisma alustas renoveerimistöödega Mustamäe Prismas

PRESSITEADE
29.01.2021

Prisma Peremarket on alustanud lähtuvalt klientide ootustest põhjalike uuendustöödega Mustamäe Prismas. Kauplus jääb uuenduste tegemise ajal pidevalt avatuks ning klientidele suletakse üksnes need alad, kus parasjagu ümberkorraldused toimuvad.

Prisma Eesti maajuhi Teemu Kilpiä sõnul valmib uue kontseptsiooniga Mustamäe Prisma selle aasta kevadeks.

„Uuendame Mustamäe kauplust nii väljanägemise kui tootevaliku osas sarnaselt juba Rocca al Mare ja Lasnamäe Prismas toimunud renoveerimisele, mis põhineb Soome emafirma S-Grupis väljatöötatud kontseptsioonil. Muudatused hõlmavad toidu- ja tööstuskauba väljapaneku paigutusi, sortimenti ning poe üldist väljanägemist. Ootame Mustamäe elanike ettepanekuid kaupluses tehtavate uuenduste osas nii elektrooniliselt meie kodulehel kui ka läbi infoletis olevatele tagasiside ankeetide,“ ütles Kilpiä.

Prisma Peremarketi haldusjuht Rauno Marosovi sõnul võetakse muuhulgas Mustamäe Prismas kasutusele uued energiasäästlikud külmriiulid puu- ja juurviljaosakonnas ning teenindusletis.

Prisma Peremarket vabandab klientide ees võimalike ebameeldivuste pärast uuenduste tegemise ajal. Pärast uuendustöid tekivad poes uued ostlemisvõimalused ning müügile tulevad mitmed trendikad tooted nii toidu- kui tööstuskaupade kategooriates.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja ühe soodsaima ostukorviga poekett Eestis. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel.