Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Alustasime koostööd Bolt Food`iga

Prisma ja Bolt Food alustasid koostööd pakkumaks oma klientidele lisavõimalust Tallinnas toidukaupade koju tellimiseks. 

„Klientide ootus toidukaupade e-poele on saada kaubad kätte võimalikult kiiresti. Soovime olla paindlikud ja pakkuda meie klientidele erinevaid võimalusi mugavaks toidu koju tellimiseks. Bolt Food`il  on kindel kullerite võrgustik ja sissetöötatud platvorm, mis võimaldab Prismast toidukraami koju tellida lühikese ajaga“ ütles Prisma e-kaubanduse juht Sven-Erik Veimer.

Bolt Food`i platvormil saab Prisma sortimendist valida toidukaupu 1500 populaarsema müügiartikli hulgast. Praeguse pilootprojekti ajal saab Prisma valikut tellida Bolt Food`i  kaudu Tallinnas 15 km raadiuses Lasnamäe Prismast. Kauba kohaletoimetamise kiirus sõltub tellimuse suurusest ja vahemaast, kuid jääb keskmiselt 30 minuti piiresse.

„Kui kliendid soovivad ja on nõudlust, siis laiendame teenust üle Tallinna ja ka teistesse linnadesse,“ ütles Veimer.

“Bolt Food pakub toidukaupade kohaletoomise võimalust alates eelmise aasta märtsikuust. Selle aja jooksul on toidupoodide valik jõudsalt laienenud ning valikusse on tulnud palju erinevaid kaubanduskette. Tahame pakkuda võimalikult mitmekesist ja laia valikut kaupadest ning Prisma lisandumine Bolt Foodi platvormile on praegusele sortimendile väga hea täiendus,” ütles Bolt Food Kesk- ja Ida-Euroopa regionaalne juht Linda Garder.

Eesti kõige suurema valikuga veebipoe, ePrisma toidu – ja tööstuskaupa saab endiselt mugavalt koju tellida Prisma kodulehelt.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti ühtekokku üksteist kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis. ePrisma on Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turul.