Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Viktoriini võitjad: Õiglase kaubanduse nädal 24.-30.10.2016

Õiglase kaubanduse viktoriini võitjad:240x240fairtrade
Laura Suits
Timo Raussi
Maris Mets
Monika Pung
Vladimir Jermakov
Ljudmila Turova
Marelle Minn
Elisabet Rivis
Palju õnne!

 

ÕIGLASE KAUBANDUSE NÄDAL 24.-30.10.2016

Esmaspäeval, 24.10.2016 algab õiglase kaubanduse nädal. Õiglane kaubandus on sedasorti kaubandus, mis toimib nagu tavaline äri, kuid tagab terve rea eetiliselt, keskkondlikult ja sotsiaalselt olulisi tingimusi: arenguriikide talunike ja tootjate majandusliku elujõulisuse, keskkonnaohutuse ja säästliku tootmise ning sotsiaalse vastutuse, sh lapsi ekspluateeriva töö ja orjatöö keeld, töötajate inim- ja tööõigustest kinnipidamine ning paremad töötingimused.

MAAILM MUUTUB IGA OSTUGA!
Igal aastal oktoobris pöörame tavalisest rohkem tähelepanu nendele toodetele, mis me igapäevaselt tarbime, kuid mis tulevad kaugetest arenguriikidest – tõstame oma teadlikkust, näitame eeskuju, teeme tarku ostuotsuseid ning hoolime inimestest, kes on meist kaugel, kuid kelle elu sõltub meie käitumisest ja suhtumisest ja kelle toodetud toit on iga päev meie toidulaual.

Prisma poodides on õiglase kaubanduse kohv, tee, suhkur, maiused jms olemas. MTÜ Mondo vabatahtlike abiga saab Prismas õiglase kaubanduse nädala raames ka rohkem teada, tutvuda märgistega, saada juhiseid, osaleda viktoriinis ja loosimises ning teha tarku valikuid.

Viktoriini saad ka ise välja printida siit! Täida ning too see Prisma kaupluses olevasse loosimiskasti ajavahemikul 24.10-30.10.2016. Loosime 04.11.2016 kõigi vastanute vahel kaheksa õiglase kaubanduse toodetega kinkekotti.

Rohkem saad lugeda ka õiglase kaubanduse kodulehelt:  www.fairtrade.ee

Tere tulemast Prismasse õiglase kaubanduse nädalale!