Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Maren Penu alustas tööd Prisma ja Sokos Hotel Viru personalidirektorina

1.veebruaril alustas Prisma Peremarketi ja Original Sokos Hotel Viru personalidirektorina tööd Maren Penu, kellel on pikaaegne personalijuhtimise kogemus nii kaubanduses kui tööstuses ja panganduses.

Maren Penu asub juhtima Prisma Peremarketi ja Original Sokos Hotel Viru  personaliosakonda ning ta kuulub Prisma operatiivsesse juhtkonda.

Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä ütles, et Prisma kui suur tööandja soovib olla üks töötajasõbraliku personalipoliitika eestvedajaid jaekaubanduses. „Teeme Prismas palju, et oma töötajaid väärtustada, aga usun, et saame teha veel rohkem. Iga töötaja panus on väga suur sellesse, et klient saab kauplusest meeldiva ostukogemuse. End ettevõtte poolt väärtustatuna tundev töötaja on rohkem motiveeritud pakkuma suurepärast klienditeenindust,“ märkis Kilpiä.

Original Sokos Hotel Viru tegevjuht Petri Schaaf lisas, et uue personalidirektori ametisse asumine on rõõmustav uudis. „Hea meel on kaasata Maren hotellinduse põnevasse valdkonda, et arendada ühiselt edasi kliendikogemust meie 50-aastase ajalooga hotellis,“ märkis ta.

Maren Penu tõi välja, et tema otsus Prisma Peremarketi ja Original Sokos Hotel Viruga liituda tugineb ettevõtte skandinaavialiku töökultuuri väärtustamisel, kus rahulik läbimõeldud tegutsemine võimaldab kiiresti ümbritseva keskkonna mõjudega kohaneda. „Prisma Peremarketi ja hotell Viru edu põhineb eelkõige heal klienditeenindusel. Seda saab pakkuda töötaja, kellel endal on suurepärane töötajakogemus. Keskendun oma töös just parima töötajakogemuse loomisele ja seda toetava kultuuri arendamisele. Kindlasti jätkame järjepidevalt juhtimiskvaliteedi arendamist, eesmärgistamist ja kvaliteedijuhtimise edasiviimist Prisma kauplustes ning Viru hotellis,“ rääkis Penu.

Uude ametisse võtab Maren Penu kaasa 11 aastat personalijuhtimise kogemust jaekaubandusest, tööstusest, IT-st ja pangandusest. Viimati töötas ta personalijuhina autondusettevõttes Veho Baltics. Enne seda ettevõtetes Stora Enso, Ruukki, Baltika Grupp ja Hansapanga Grupp.

Prisma personalitöö tugineb ettevõtte põhiväärtustele ning selles on tugev osa mitmekesisuse väärtustamisel. Inimõiguste Keskus on tunnustanud Prismat „Austame erinevusi“ märgisega.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti 14 kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd üle 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja soodsama ostukorviga poekett Eestis ning ePrisma Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub Soome kaubanduskontserni S-Grupp.

Original Sokos Hotel Viru on Eesti suurim hotell, mis kuulub Soome hotelliketti Sokos Hotels. Lisaks majutumisele tegutseb hotellis kaks restorani, kohvik, pubid, saunad, katusebaar, ööklubi Cafe Amigo, muuseum, ilustuudio ja 11 saaliga konverentsi- ja banketikeskus.