Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Maardu Prismas tähistati sarikate paigaldamist

Neljapäeval, 3.märtsil tähistati Maardus ehitusjärgus Prisma peremarketi sarikate paigaldamist. Augustis alguse saanud ehitustööd on olnud arendaja Capital Milli sõnul edukad ja juba selle aasta aasta suvel saavad Maardu elanikud kauaoodatud uut kauplust ka uudistama tulla. 

”Suur töö on tehtud, kuid ehitustöid veel jagub. Hetkel on hoones sisetööd, hoone karp on kinni ja põrandad valatud,” kirjeldas Capital Milli ehitusjuht Silver Neemelo hoone hetkeseisu. Neemelo sõnul ootavad linnaelanikud uue kaupluse avamist pikisilmi. “Uus pood tuleb väga soodsasse asukohta linna südames, olles mugavalt ligipääsetav nii jalgsi kui ka autoga liiklejatele,“ sõnas ta.

Ligi 4,5 miljonit maksma minev hoone on kavandatud A-energiaklassi hoonena, kus kasutatakse vaid LED-valgusteid ning tehnosüsteemide jääksoojus suunatakse hoone kütmisesse. Ka kaupluse jahutamine toimub CO2 baasil, et mitte eritada kahjulikke gaase ja lisaks kõigele rajatakse Prisma kõrvale ka laadimispunkt elektriautodele. “Oleme hoonele taotlemas ka LEED sertifikaati. Selle saavad hooned, mille ehitamisel järgitakse keskkonnasäästlikkust ja see on sihiks ka meil,” lisas Neemelo.

Kahekorruseline Maardu Prisma asub aadressil Keemikute tee 43 ja selle vahetusläheduses elab mitmeid peresid, mistõttu on uue kaupluse valmimine kohalike jaoks vaid rõõmustav uudis. “Uue kaubanduskeskuse tekkimine Maardusse on igati teretulnud, sest see tekitab teatud konkurentsi olemasolevate keskuste vahel, mitmekesistab kaupade valikut ning pakub uusi võimalusi mõnusaks ostlemiseks kohalikele inimestele. Prisma tulek Maardusse on ühtlasi märk sellest, et linn areneb sihikindlalt,“ sõnas Maardu linnapea Vladimir Arhipov.

Lisaks hüvedele uue peremarketi näol, luuakse Maardusse ka 25 uut töökohta. Prisma sõnul on kuulutused on juba üleval, et aegsasti suveks valmis olla. “Värbamine on käimas ning mõned töökohad juba täidetudki,” tõdes Prisma Peremarketi Eesti maajuht Teemu Kilpiä, kelle sõnul oodatakse kohalikke kandideerima.

Maardu Prisma saab olema modernne supermarketi tüüpi kauplus, kus põhirõhk on igapäevastel toidu- ja esmatarbekaupadel. “Meil on hea meel, et kaupluse avamisega saame tuua ka Maardu klientideni meie püsivalt soodsate hindadega kaubapakkumised. Uude kauplusesse on plaanitud Food Market`i ala, kus on lai valik liha ja kala ning värskeid valmistooteid. Samuti salati- ja kohvilett, mahlapress värske mahla jaoks ning Fazeri pagarikoda. Muidugi ei puudu ka selvepultide võimalus,” lisas Kilpiä. Maardu kaupluse sortimendi kujundamisel võetakse kuulda ka kohalike soove, millest saab Prisma kodulehel teada anda.

Ehitatava poe kinnistu pindala on 8353 m2 ja üüritavat pinda sellest 2346 m2. Hoone arhitektuurse projekti autor on Arhitekt Tarbe OÜ.

Capital Mill on 2008. aastal rajatud ettevõte, mis on keskendunud investeeringule Balti riikides asuvatesse ärihoonetesse. Ettevõtte tegutsemisaastate jooksul on tehtud kokku investeeringuid koguväärtuses ligi 400 miljonit eurot.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti üksteist kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis, ePrisma on Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turul.

Maardu Prisma valmib tänavu suvel. Foto: Karli Saul