Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
🚨Halbade ilmastikuolude tõttu on võimalik tellimuste hilinemine, vabandame!🚨

Heeringas piduses kuues Eesti juubeliaasta peonädalal

Eesti 100. juubeliaasta üheks oluliseks tähtpäevaks on Eesti taasiseseisvumise päev, 20.08. Sel aastal tähistatakse seda üle-eestiliselt suvise peonädalaga, mil toredatele ühisüritustele tullakse kokku oma sõbrade ja lähedastega. Kindlasti ei puudu ka pidulaud ning selleks puhuks oleme pannud kokku erinevad heeringatoitude retseptid, mida seekord proovida ja külalistele pakkuda.

Heeringa-kalamarjaleivad

Loputa ja nõruta heeringafilee. Koori ja haki kanamunad ja sibul. Peenesta heeringas ning sega muna ja sibulaga läbi.. Loe lisa

Õunane heeringakaaviar

Pese kartulid. Keeda kartulid soola ja tillivartega maitsestatud vees kaane all küpseks, selleks kulub umbes 15 minutit. Vala vesi ära pane niiskuse eemaldamiseks potti paar lehte köögipaberit… Loe lisa

 

Apelsiniheeringas

Loputa heeringafileed ja lõika tükkideks. Riivi ühelt pestud apelsinilt koor ja pigista apelsinist mahl välja. Tõsta apelsinikoor ja -mahl koos teiste marinaadi koostisosadega potti… Loe lisa

 

Sinepiheeringas

Sinepiheeringat on lihtne ka ise teha. Enne serveerimist lase heeringal vähemalt ööpäeva jagu külmas maitsestuda. Kaunisse purki pakitult sobib see heeringas ka kingituseks… Loe lisa

 

Heeringas à la russe

Lõika heeringafileed viiludeks. Koori munad ja eralda munakollased munavalgetest. Haki eraldi sibulad, munakollased ja munavalged… Loe lisa