Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

ePrisma pakub nüüd kullerteenust ka Saaremaal ja Muhumaal

Hea uudis nii saarlastele kui suvitajaile! Esimese jaeketina pakub Prisma nüüd kaupade kojuvedu ka Saaremaal ja Muhumaal.
Kullerteenus maksab 9 eurot ja tellimused toimetatakse kohale teisipäeviti ja neljapäeviti ajavahemikus kell 10 – 21. Saaremaale ja Muhumaale tellimiseks tuleb ePrismas valida kodupoeks Rocca al Mare Prisma, mis oma suurima kaubavalikuga on ühtlasi ka Eesti suurim hüpermarket. 
Kuigi Prisma Peremarketil pole saartel ühtegi poodi, pakub Prisma alates 8. juunist esimese jaeketina Saaremaal ja Muhumaal toidukaupade kulleriga koju tellimise võimalust. ePrisma juhataja Helga Kumeli sõnul nähakse kullerteenuse kasutajatena nii saareelanikke kui puhkajaid. „Kuigi toome kaubad kohale mandrilt, oleme suuremate tellimuste puhul kindlasti hindades vägagi konkurentsivõimelised,“ märkis Kumel.

Prisma jaekett tegutseb Eestis alates 2000. aastast ja ePrisma 2015. aastast. Ketil on Narvas, Tallinnas ja Tartus ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 800 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja püsivalt soodsate hindadega poekett Eestis.
Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel.