Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Tänasest alates hakkab Prisma esimese jaeketina kõikidele oma Tartu ja selle lähiümbruse klientidele e-poest tellitud kaupu koju toimetama

Juulikuus avanes tartlastel võimalus osta soovitud kaup Prisma e-poest ja sellele hiljem poodi järele tulla. Teenuse populaarsus julgustas Prismat liikuma sammu edasi ja tänasest peale saab ostetud kaupa ka Tartu piirkonnas koju tellida. „Avasime Sõbra Prisma juures e-poe teenuse juba juulikuus ning kliendid on “Telli ja tule järele” teenust agaralt kasutanud. Klientide soovile vastu tulles hakkame nüüdsest kojuveo teenust pakkuma,“ sõnas ePrisma juht Helga Kumel. Kumel lisas, et ePrisma valikus on ligi 30 000 toodet, millest neljandik on toidukaubad. „Prisma eesmärk on pakkuda laia tootevalikut ning püsivalt soodsaid hindu. Kullerteenuse lisandumine aitab veelgi rohkematel inimestel sellest osa saada.“

Kojuveo teenust pakutakse koostöös Välk taksoga, kus on kasutusel vaid keskkonnasõbralikud elektriautod. Kaupa on võimalik tellida kolme erinevasse tsooni, mis katavad ära nii Tartu linna kui selle lähiümbruse – Aovere, Kõrveküla, Luunja, Külitse, Vorbuse, Maramaa, Tõrvandi, Ülenurme ja teised 10 km raadiusesse jäävad sihtkohad. Töötame selle nimel, et hakata kojuvedu pakkuma ka laiemas piirkonnas. Tartu linnas on teenuse hind 5 eurot, lähiümbruses 7–9 eurot.

Välk Takso juht Rainer Kaasik ütles, et ökoloogilise jalajälje vähendamine ühtib ettevõtte mõttemalliga ning Prismaga tehakse meeleldi koostööd. “Välk Takso meeskond on alati tervitanud uusi võimalusi ja väljakutseid. Kuigi sarnased sõidud ei ole meile võõrad, on Prisma koostöö märkimisväärne ja paneb proovile. Iga väike teadlik samm võib vähendada meie ökoloogilist jalajälge. Nii mõtleb ka Prisma, kes võimalusel saadab kliendile kauba koju pappkastides või paberkottides, üleliigse pakendamiseta. Selliselt kauba kohale viimine elektriautoga on meie hinnangul väga mõistlik kombinatsioon.”

E-Prisma kogemused Tallinnast näitavad, et paljudele klientidele on kojuveo teenus oluliseks lisaväärtuseks, pakkudes võimalust aega kokku hoida. Samas on see vajalikuks ostlemisviisiks vanematele inimestele või väikeste lastega kodus olevatele lapsevanematele. Kullerteenusele lisaks on jätkuvalt võimalik kasutada tasuta „Telli ja tule järele” teenust, mis annab võimaluse ostud e-poes mugavalt teha ja kaubale Sõbra Prismasse järele tulla. Lisaks on alates 2019. aasta algusest võimalik piiratud valikut Prisma kaupa tellida üle-Eesti asuvatesse DPD pakiautomaatidesse ja DPD pakipunktidesse.