Tootekirjeldus
Külmutatud marju sulatada vähemalt 5 min 90°C juures või keeta 2 min. Pärast sulatamist saab marju kasutada täidisena kookides, lisandina magustoitudes, puuviljasalatites ja smuutides.
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 172 kJ / 41 kcal |
Rasvad | 0,8 g |
Süsivesikud | 5,2 g |
Suhkrud | 3,1 g |
Kiudained | 4,1 g |
Valgud | 1,2 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.
kcal
41
2%
Rasvad
0.8g
1%
Süsivesikud
5.2g
2%
Suhkrud
3.1g
3%
Valgud
1.2g
2%