Tootekirjeldus
Aseta liha grillile hõõguvate süte kohale siis, kui saad hoida kätt 10 cm kõrgusel grillresti kohal end põletamata 3-4 sekundit. Alustuseks grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril u 1 minut, et lihamahlad kinni jääksid. Edasi ära pööra lihatükke rohkem kui üka kord, sest liigne pööramine muudab liha kuivaks. Kasuta pööramisel grilltange, mitte kahvlit, et vältida mahlade väljanõrgumist. Grilli liha u 10 minutit kummaltki poolt. (Ahjus küpseta liha u 200 C juures u 40 minutit). Pehmema ja mahlasema roa saad, kui jätad liha lõpuks veel kaane alla madalamal kuumusel hauduma.
Koostisosad
Sealiha 80%, marinaad. Marinaadi koostisosad: vesi, mustikapüree (6,4%), rapsõli, sool, suhkur, vürtsid (sh paprika), lõhna- ja maitseained (sh sinep), toiduvärv: karamell, happesuse regulaatorid: E300, E330, antioksüdant E316, stabilisaatorid: E412, E415, E460, E466, säilitusained: E202, E211.
Päritolumaa
Eesti
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 703 kJ / 168 kcal |
Rasvad | 10 g |
Küllastunud rasvhapped | 3,7 g |
Süsivesikud | 4,5 g |
Suhkrud | 4,5 g |
Valgud | 15 g |
Soola (%) | 1 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.