Tootekirjeldus
Rainbow kartulisektorid on pealt krõbedad, kuid seest pehmed. Kartulite pinda on töödeldud tärklisega, mis muudab need ahjus küpsedes eriti krõbedaks. Soojendage ahi 225 C. Laotage külmunud kartulisektorid ühtlaselt küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Asetage plaat ahju keskossa 25-30 minutiks, kuni kartulisektorid on kenasti krõbedaks küpsenud. Ühtlasema tulemuse saavutamiseks keerake kartuleid küpsemise keskel. Kartulid ei tohi küpseda liiga tumedaks. Maitsestage soolaga ja serveerige kohe.
Koostisosad
Kartulid 94%, päevalilleõli 2,5%, modifitseeritud tärklis, riisijahu, dekstriin, sool, kergitusaine (E500).
Päritolumaa
Belgia
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 490 kJ / 117 kcal |
Rasvad | 2,5 g |
Küllastunud rasvhapped | 0,3 g |
Süsivesikud | 20 g |
Suhkrud | 0,5 g |
Kiudained | 3 g |
Valgud | 2,2 g |
Soola (%) | 0,28 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.