Tootekirjeldus
Soovitame küpsetada enne söömist. Küpseta peekon mõnusalt krõbedaks – just nii nagu ameeriklased teevad. Lao peekoniviilud ühe kihina külmale pannile, ära õli lisa. Keera pliit madalamale keskmisele kuumusele ja küpseta peekoniviile aeg-ajalt pöörates 10–15 minutit, kuni peekon on kuldpruun. Sel viisil küpseb võimalikult palju rasva peekonist välja, ilma et peekon ise kõrbema läheks. Ahjus küpsetades lao peekoniviiludühe kihina ahjupannile ja küpseta 200 °C eelkuumutatud ahjus 15–20 minutit. Hüva nõu: kui pannil või ahjus küpsetades tekib liiga palju rasva, vala seda vahepeal lihtsalt vähemaks. Pärast küpsetamist nõruta peekonit köögipaberi vahel. Kui krõbedus pole sinu jaoks esmatähtis, võid peekonit küpsetada ka mikrolaineahjus. Lao peekoniviilud ühe kihina köögipaberite vahele ja küpseta 3–4 minutit.
Koostisosad
Sealiha (95%), lõhna- ja maitseained (sh suitutuspreparaat), sool, antioksüdant: E301, säilitusaine: E250
Päritolumaa
Poola
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 1147 kJ / 274 kcal |
Rasvad | 25 g |
Suhkrud | 0,5 g |
Valgud | 13 g |
Soola (%) | 3 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.