Tootekirjeldus
Gruusia šašlõkk puhub kuumavereliste inimeste maa kombel maitsemeeled lõkkele, sest seal on nii äädikat kui ka vürtse. Korraga nii eksootiline kui ka tuttav. Ja mis eriti hea – liha maitseb hästi nii vardas küpsetatuna, pannil praetuna kui ka ahju pistetuna. Lase šašlõkil ainult mõne hetke ka fooliumi all järelküpseta, siis ootab sind kohe eriti mõnus amps. Säilitada jahedas Grilli hõõguvatel sütel vardas 20–25 minutit. Pärast küpsetamist lase lihal paar minutit kaane või fooliumi all järelküpseda
Koostisosad
sealiha (85%), vesi, sibul, sool, äädikas, glükoos, vürtsid, antioksüdandid (askorbiinhape (L-), naatriumaskorbaat), lõhna- ja maitsetugevdaja (naatriumvesinikglutamaat), stabilisaator (ksantaankummi), lõhna- ja maitseained (sh seller), rapsiõli, happesuse regulaatorid (naatriumatsetaat, naatriumtsitraat), maltodekstriin
Päritolumaa
Eesti
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 565 kJ / 135 kcal |
Rasvad | 7,9 g |
Küllastunud rasvhapped | 2,8 g |
Süsivesikud | 1,9 g |
Suhkrud | 0,3 g |
Valgud | 14,1 g |
Soola (%) | 1,6 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.