Tootekirjeldus
Gluteenivaba pitsapõhi. Lisa oma lemmiktäidised ja naudi! Ümmarguse pitsapõhja läbimõõt on umbes 23 cm ja kaal 130 g. eemaldage pitsapõhjad pakendist. Parimateks tulemusteks sulatage pitsapõhja kõigepealt toatemperatuuril umbes 15 minutit. Lisage täidis ja küpsetage sulatatuna ahjus temperatuuril +200 °C umbes 8-10 minutit. Samuti võite pitsapõhjale täidise lisada ja seda küpsetada külmutatult, sel juhul on küpsetamisajaks umbes 10 minutit. NB! Küpsetusaeg ja -temperatuur sõltuvad ahjust ja võivad varieeruda.
Koostisosad
vesi, maisitärklis, riisijahu, tapiokitärklis, kartulijahu, rapsiõli, kartulihelbed, pärm, riisijuuretisepulber, suhkur, sool, paksendaja (ksantaan), täisterariisijahu, psüllium, kergitusained (difosfaadid, naatriumkarbonaadid), fruktoos, emulgaator (rasvhapete mono- ja diglütseriidid), kartulikiud.
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 1063 kJ / 254 kcal |
Rasvad | 4,5 g |
Küllastunud rasvhapped | 1 g |
Süsivesikud | 49,7 g |
Suhkrud | 2,6 g |
Kiudained | 3,2 g |
Valgud | 2,8 g |
Soola (%) | 1,6 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.