Tootekirjeldus
Kasutamine. Pitsakatte võib panna külmunud pitsapõhjale. Küpsetage pitsakattega pitsat 250 °C juures 7–10 minutit.
Koostisosad
100 g toiteväärtus: energiat 723 kJ / 173 kcal; rasvu 0,9 g, millest küllastunud rasvhappeid 0,2 g; süsivesikuid 33 g, millest suhkruid 10 g, millest laktoosi 0 g; kiudaineid 8 g; valke 5 g; soola 0,3 g; naatriumi 0,12 g.
Päritolumaa
Soome
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 1185 kJ / 283 kcal |
Rasvad | 5,8 g |
Küllastunud rasvhapped | 0,6 g |
Süsivesikud | 48 g |
Suhkrud | 2,4 g |
Kiudained | 2,2 g |
Valgud | 9,1 g |
Soola (%) | 0,78 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.