Tootekirjeldus
Hapukurgid sektoritena on valmistatud traditsioonilisel Vene viisil piimhappekäärimise teel. Sisaldab organismile tähtsaid piimhappebaktereid. Proovige hapukurke niisama sakuskana või lisage hapukurki strooganovile, seljankasse või salatitesse.
Koostisosad
hapukurk (kurk, sool, maitseained), piimhappevedelik (vesi, sool, maitseained), vesi.
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 51 kJ / 12 kcal |
Rasvad | 0,1 g |
Süsivesikud | 1,4 g |
Valgud | 1 g |
Soola (%) | 3 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.
kcal
12
1%
Rasvad
0.1g
0%
Süsivesikud
1.4g
1%
Valgud
1g
2%
Soola (%)
3g
50%