Tootekirjeldus
Ehe ja ehtne rukkileib, kus oleme kasutanud eestlaste seas armastatuid toiduaineid . Rukkijahust valmistatud leib on määritud suus sulava toorjuustu-majoneesi määrdega. -leiva vahel on kõhtu täitev omlett ning singiviilud. Mõnusa maitse annavad ka marineeritud kurguviilud.
Koostisosad
Rukkileib 43% (täisterarukis, nisujahu, vesi, rukkiterad, kartulihelbed, siirup, vesi, pärm, nisugluteen, jodeeritud sool, antioksüdant askorbiinhape), sink 21% (sealiha, vesi, jodeeritud sool, maltodekstriin, stabilisaatorid E450 ja E451, happesuse regulaator askorbiinhape, lõhna- ja maitseained, rapsiõli, säilitusaine E250), omlett 11% (muna, rapsiõli, vesi, taimne rasv, emulgaator letsitiin, nisutärklis, jodeeritud sool), marineeritud kurk (kurk, vesi, äädikas, suhkur, sool, säilitusaine E211, E202, tardaine kaltsiumkloriid, lõhna- ja maitseaine), majonees (rapsiõli, vesi, modifitseeritud maisitärklis, munakollasemass, äädikhape (äädikhape, vesi), suhkur, jodeeritud sool, sinep (sinepipulber,suhkur, rapsiõli, sool, äädikas, vürtsid), säilitusaine kaaliumsorbaat, stabilisaatorid ksantaankummi ja guarkummi), toorjuust (piimavalk, stabilisaatorid karrageen ja jaanileivapuujahu, sool, suhkur), sinep (vesi, suhkur, sinepiseemned, äädikhape, sool, rapsiõli, toiduvärv karamell, säilitusaine naatriumbensoaat, valge pipar), lõhna- ja maitseained.
Päritolumaa
Eesti
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 892 kJ / 213 kcal |
Rasvad | 9,1 g |
Küllastunud rasvhapped | 2,2 g |
Süsivesikud | 21,3 g |
Suhkrud | 2,2 g |
Valgud | 9,4 g |
Soola (%) | 0,8 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.