Tootekirjeldus
Hoiustada temperatuuril –18°C. Sulanud tooteid uuesti mitte külmutada. Sügavkülmutatud tooted sulatada jäävabaks kuni 2 tundi toatemperatuuril või 12 tundi +2...+6°C ning küpsetada 200°C 12-15 minuiti. Tooteid koos pakendiga ahju mitte panna Küpsetada temperatuuril 200 c 12-15 minutit.
Koostisosad
Vaniljekreem (vesi, suhkur, glükoosisiirup, paksendajad E1442, E460i, E466, karrageen, ksantaankummi, sool, toiduvärvid E171, beetakaroteen, kurkumiin, lõhna- ja maitseaine, happesuse regulaator: viinhape), nisujahu, margariin (taimsed rasvad (palmi), osaliselt hüdrogeenitud taimsed rasvad (palmi), vesi, võirasvad, rapsiõli, emulgaatorid: rasvhapete mono- ja diglütseriidid, letsitiin, sool, happesuse regulaator: sidrunhape, lõhna- ja maitseained, toiduvärv: beetakaroteen), vesi, kogumunamass, suhkur, pärm, sool, emulgaator E472e, jahu parendaja: L-tsüsteiin
Päritolumaa
Eesti
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energia | 1385 kJ / 331 kcal |
Rasvad | 15,7 g |
Küllastunud rasvhapped | 7,7 g |
Süsivesikud | 42,9 g |
Suhkrud | 18,3 g |
Kiudained | 1,3 g |
Valgud | 4,6 g |
Soola (%) | 0,7 g |
Võrdluskogus - ri
Keskmise täiskasvanu päevane võrdluskogus (8400 kJ/2000 kcal) - % 100g toote kohta. Tootega saadava energia ja toitainete koguse väljendamine protsendina võrdluskogusest annab edasi 100 grammi toote olulisust energia ja toitainete allikana keskmise täiskasvanu päevase 2000 kilokalorilise toiduratsiooni taustal.