Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Pressiteade

01.04.2021

Uuenenud Mustamäe Prisma taasavab uksed

Klientide ootustele vastu tulles uuendas Prisma Peremarket põhjalikult Mustamäe Prisma kauplust. Uuenduste ajal olid suletud vaid ümberkorraldustest mõjutatud alad.

Prisma Eesti maajuhi Teemu Kilpiä sõnul teeb uuendus poeskäigu lihtsamaks ja mugavamaks. “Uuenduste tegemisel lähtusime klientide tagasisidest, et pakkuda mitmekesist valikut kõikides tootesegmentides. Mustamäe Prisma on ruumikas ja valgusküllane ning sealt saab kõik vajaliku korraga kätte,” ütles Kilpiä.

“Värskendasime Mustamäe Prisma kaupluses nii väljanägemist kui ka tootevalikut. Uuendamise käigus võtsime kasutusele uued ja energiasäästlikud külmriiulid puu- ja juurviljaosakonnas ning teenindusletis. Oleme võimalikult mugava poeskäigu võtnud enda eesmärgiks ja varem uuendanud samadel põhimõtetel ka Rocca al Mare ja Lasnamäe Prismat,” ütles Kilpiä. “Tagasiside taasavatud Mustamäe Prisma kohta on väga oodatud. Seda saab teha meie kodulehe kaudu või kaupluse infoletis.”

Kaupluse värskendamine hõlmas erinevaid osakondi, puudutades ka sisustust ja valgustust. “Klientide ootustele vastu tulles täiendasime tööstuskaupade osa, kuhu lisandusid suured kodumasinad, telerid, telefonid, tahvelarvutid ja tooted mänguritele. Laienenud sortimendi leiab ka ehitus- ja remondiosakonnast ja lemmiklooma omanike rõõmuks pakume nüüdsest ka nii tava- kui sügavkülmatooteid,” lisas Kilpiä.
Uuendamise tulemusel lisandus Mustamäe Prismasse Food Marketi ala, kus on saadaval lai valik liha ja kala, samuti värskeid valmistooteid. Itsudemo sushibaar hakkab pakkuma kohapeal käsitsi valmistatud sushi‘t. Puu- ja juurviljade osakonda lisandus apelsinimahlamasinale ka värske greibimahla võimalus ja ananassilõikur.

Mustamäe Prisma on jätkuvalt väga avar, hästi ventileeritud, laia sortimendivalikuga ning avatud kogu ööpäeva vältel. See teeb koroonaviiruse leviku ajal Prismast kõige ohutuma ostlemispaiga piirkonnas – kliendid saavad vabalt järgida 2+2 reeglit ning tulla poodi ajal, mil ostjaid on vähem.

Prisma on jaekettide ostukorvide võrdluses Maxima, Rimi, Coopi või Selveriga kõige soodsama pere ostukorviga kauplus Eestis.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja ühe soodsaima ostukorviga poekett Eestis. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turul.