Leia meie e-poest lai valik soodsa hinnaga lihavõtte maiustusi ja kaunistusi! ✨🐣🌸🐰 Vaata valikut SIIT
Hea ePrisma klient! Palun kontrollige oma tarneaadressi enne tellimuse esitamist.
Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400, paludes tarneaadressi uuendamist.

Aprilli alguseks saabus Prisma kauplustesse müügile suur valik Ukraina päritolu mänguasju, mille ostuga saab toetada sealset tootjat Technok Toys.

Ukrainas toodetud mänguasjade seas on lelusid nii õues kui toas kasutamiseks ning need on mõeldud erinevatele vanusegruppidele. Müügil on nii kallurautosid, liivavorme, nukunõusid, isteautosid, kui ka loogikakuubikuid ja plastikkiikesid.

„ Oleme Ukraina tootja Technok Toys mänguasjad oma kauplustes eraldi välja toonud, et need klientidele silma jääksid – valikus on palju rõõmsavärvilisi mänguasju, mis just kevad-suviseks hooajaks hästi sobivad,“ rääkis Prisma Peremarketi tarbekauba kategooriagruppide juht Merit Uus. Merit Uus kiitis hankija tööd, kes leidis võimaluse praegustes keerulistes oludes Ukraina tootjalt mänguasju osta ja Eestisse transportida. „Oleme saanud tagasisidet, et tänu sellele koostööle saab tootja kindlamalt tootmist jätkata ja inimestele tööd pakkuda,“ lausus Uus. Ta prognoosis, et suurem huvi nende mänguasjade vastu tekib just nüüd, kui ilmad on soojemaks läinud, kuna valikus on palju õuetegevusteks sobilikke esemeid.

Technok Toys on üks Ukraina suuremaid mänguasjatootjaid. Ettevõte on tegutsenud ligi 30 aastat ja asub Ukrainas Ivano-Frankivskis.

Möödunud aasta kevadel tõstis Prisma oma sortimendis esile üle 100 toidukauba, mis oli Ukrainas toodetud, samuti annetas ettevõte 50 senti iga Prismast ostetud sooja joogi pealt Ukraina heaks Eesti Punasele Ristile.Foto: Agnes Anijalg.