Uus ePrisma testversioon on avalik. Tule ja testi meie tulevast epoodi (hetkel veel tellida ei saa) ning anna tagasisidet. Töötame kõvasti, et avada võimalus toodete tellimisele ja pakkuda muid funktsioone! 🙂
Hea ePrisma klient! Tallinna piirkonnas saab nüüd tellida kaupa otse koju ainult Kristiine Prismast. Kui tarneaadress pole uuendatud, võib tekkida veakood 400

Prisma Peremarket alustas Tartus Sõbra ja Annelinna hüpermarketite  renoveerimist. Linna suurimad kauplused uuenduste tegemise ajaks uksi ei kinni ei pane, klientidele suletakse üksnes need alad, kus parasjagu ümberkorraldused käivad.

“Värskendame mõlemas Tartu Prisma kaupluses nii väljanägemist kui tootevalikut. Annelinnas täiendame tööstuskaupade osa, kuhu lisanduvad suured kodumasinad, telerid, telefonid, tahvelarvutid ja tooted mänguritele. Sortiment laieneb ka ehitus- ja remondiosakonnas,” ütles Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

Mõlemasse Tartu Prismasse lisandub Food Market`i ala, kus on saadaval lai valik värsket liha ja kala, samuti valmistooteid. Puu – ja köögiviljaosakonda tulevad värske mahla pressimise masinad ja ananassilõikur. Joogisakonda tuleb täiesti uue kontseptsiooniga veini ja toidu sobitamise Paar.

Kilpiä sõnul läbivad kauplused uuenduskuuri jõuludeks.

„Kohalike elanike arvamus on meile väga oluline. Ootame tartlaste ettepanekuid nii elektrooniliselt meie kodulehel kui ka läbi infoletis olevatele tagasiside ankeetide,“ lisas Kilpiä.

Uuenduste käigus pööratakse väga suurt tähelepanu energiasäästlikele lahendustele. Puu- ja juurviljaosakonnad saavad energiasäästlikud külmriiulid, kõikide osakondade kohtvalgustid vahetatakse LED lampide vastu. Need tegevused aitavad märkimisväärselt energiat kokku hoida.

Prisma Peremarket vabandab klientide ees võimalike ebameeldivuste pärast uuenduste tegemise ajal. Pärast uuendustöid tekivad poes paremad ostlemisvõimalused ning müügile tuleb palju uusi tooteid nii toidu- kui tööstuskaupade kategooriates.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on üle Eesti ühtekokku üksteist kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd ligi 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja kõige soodsama ostukorviga poekett Eestis. ePrisma on Eesti suurima valikuga veebipood. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turul.